Da Vinci Kliniek vertegenwoordigd op duizend borstenbeurs

Publicatiedatum: 28 oktober 2012

De Da Vinci Kliniek is aanwezig op de “Duizend Borsten Beurs“ in Eindhoven op 31 oktober 2012.
In navolging van diverse medische specialisten en mammacare-teams van diverse ziekenhuizen
in Noord – Brabant, zal een team van de DaVinci Kliniek ook act-de préséance geven tijdens dit evenement op woensdag 31oktober 2012, van 14:00 tot 20:00 uur in het Evoluon te Eindhoven.
Iedereen die geïnteresseerd is in de gezondheid van zijn of haar borsten vindt bij‘duizend Borsten’
een aantrekkelijk programma met diverse informatie. De beurs vindt plaats in oktober, de Borstkankermaand,waarbij tevens diverse prominenten aanwezig zullen zijn zoals, schrijver Kluun en Olympisch Kampioen Maarten der Weijden.

De Da Vinci Kliniek is vertegenwoordigd op deze beurs om informatie te verstrekken over de behandeling van de mogelijke consequenties van bestralingsschade na borstkanker, zoals pijn, huidverkleuring, functiebeperking arm en schouder en een “baksteen” gevoel in de borst.
Hyperbarezuurstof therapie is bij weefselschade, als gevolg van bestralingen, vaak de enig overgebleven, non-invasieve, behandeling. We zien bij veel patienten die hyperbare zuurstof therapie hebben ondergaan enorme verlichting van de klachten, of de klachten verdwijnen volledig.
In het geval van bestralingswonden kan de wondbehandeling gecombineerd worden met hyperbare zuurstof therapie in de Da Vinci Kliniek.


Klik op logo om naar de site te gaan