U bent hier:Skip Navigation LinksHomepage » De kliniek » Waarom deze kliniek?

Wat maakt ons nou net even anders?

De Da Vinci Kliniek biedt medische behandelingen die het lichaam aanzetten tot herstel of vervanging van beschadigde en/of zieke cellen en weefsels. Deze regeneratieve geneeskunde is gericht op het ondersteunen en activeren van genezingsprocessen. Met als resultaat voor de patiënt: een toename in de kwaliteit van leven en een kortere behandelduur.

De Da Vinci Kliniek biedt een zorgconcept binnen wondgenezing waarbinnen de patiënt centraal staat, in samenwerking of overleg met de verwijzer of thuiszorg organisatie. Het concept is gericht op een snelle intake procedure en indien de patiënt geschikt is voor hyperbare zuurstofbehandeling kan de behandeling vaak binnen 6 werkdagen starten.

Onze erkende medisch specialisten werken samen in een multidisciplinair team met andere behandelaars en soms ook voor onze eigen patiënten in de gespecialiseerde thuiszorg. De kliniek houdt de regie en regelt een maatwerkbehandelplan tot en met de nazorg. We hechten veel waarde aan een zorgvuldige intake en een goede voorlichting en begeleiding tijdens de behandelingen. 

Stel een vraag