U bent hier:Skip Navigation LinksHomepage » Voor cliënten » Cliënten ervaringen

Ervaringen van onze cliënten

Voor behandelaars en (toekomstige) bezoekers van de DVK

Februari 2016 werd er een kwaadaardige tumor ontdekt achter in mijn mond. Na 35 bestralingen en 3 chemokuren zou ik langzaamaan opknappen. Dat was nog niet zo eenvoudig omdat ik door pijnklachten in mijn mond nauwelijks kon eten, maar het werd toch iedere dag een beetje beter. Begin augustus was de laatste controle om te zien of de tumor weg was. Gelukkig! Dat was zo. Dus was ik op de goede weg, totdat ik in september weer steeds meer pijn in mijn mond kreeg en de ellende van nauwelijks kunnen eten weer opnieuw begon. Gelukkig bleek het geen kanker te zijn, maar stralingsschade. De behandelend arts verwees mij door naar de Da Vinci Kliniek om zuurstoftherapie te krijgen. Tijdens het intake gesprek met de zeer vriendelijke arts werd duidelijk gemaakt wat er precies ging gebeuren. Ook kreeg ik al een rondleiding in de tankruimte en werd verteld hoe een en ander werkt. Ook dit gebeurde weer op een zeer vriendelijk manier. Ik had het gevoel dat al dat personeel speciaal met mij bezig was. Dat voelt goed. Na een wachttijdje van een week kon ik beginnen. De bedoeling was 40 keer in de tank. Na ongeveer 20 keer merkte ik dat de pijn al een stuk minder was. Pijnstillers om te kunnen eten waren niet altijd meer nodig. Na ongeveer 30 behandelingen had ik geen pijnstillers meer nodig en was de pijn nagenoeg verdwenen. De behandelingen hadden dus gewerkt en ik kon na 39 behandelingen stoppen met de therapie. Dit werd na controle in de Maastro Kliniek van Maastricht UMC nog eens bevestigd. De stralingsschade in mijn mond is verdwenen!Nogmaals bedankt voor alle inzet en vriendelijkheid van alle personeel van de Da Vinci Kliniek.
Januari 2017 Mw J. B. te Eijsden

Begin juni 2016 ben ik terecht gekomen in de Da Vinci Kliniek te Geldrop. Op dat moment had ik al sinds november 2015veen open wond onder aan mijn linker been. En was ik niet meer zeker of deze wond nog wel zou genezen. Alle behandelingen tot nu toe hadden geen effect gehad, de wond werd steeds groter en was bijna rondom mijn been. Ook al moesten we ver reizen we hadden na meteen na het eerste bezoek aan de kliniek in Geldrop een zeer goed gevoel en alle vertrouwen in de behandeling. Elke week werd de wond goed schoongemaakt en goed in gezwachteld. Eerst waren er 2 afspraken in de week. Ook het onder controle houden van mijn bloeddruk, extra vitamine D waren een advies wat ik goed heb opgevolgd. Na een week of vier kon ik terecht in de dependance in het ziekenhuis van Amersfoort. Dat was voor ons qua reizen ook wat dichter bij. Vrij snel begon de wond zich te herstellen en weer dicht te gaan. Dankzij de goede behandelingen van wondverpleger Marco en zijn assistentes mocht ik afgelopen donderdag voor de laatste keer naar Amersfoort reizen. 
Hierbij wil ik dan ook nogmaals mijn speciale dank uitbrengen aan alle medewerkers van de Da Vinci Kliniek. Voor mij is de Da Vinci Kliniek een zeer gespecialiseerde kliniek voor de wondgenezing. Dankzij hun behandeling en aanpak is mijn wond volledig genezen en ben ik weer in staat om alles te doen wat ik ook deed voor ik de wond kreeg.
December 2016 Dhr J. S Onstwedde (provincie Groningen) 


Mijn ervaringen met de hyperbare zuurstoftherapie bij de Da Vincikliniek in Geldrop.

Allereerst mijn voorgeschiedenis:
In november 2015 werd ik door het Elkerliek Ziekenhuis Helmond doorverwezen naar het AZM/MuMC Maastricht omdat er strottenhoofdkanker was ontdekt. Hier ben ik in november 2015 begonnen met allerlei onderzoeken, waarna er besloten werd dat ik 3 chemokuren en 35 bestralingen zou krijgen. Na deze chemokuren en bestralingen bleef ik last houden van mijn keel waarbij na onderzoek bleek dat ik bestralingsschade in de keel had opgelopen. Hierop werd ik doorverwezen naar Geldrop of Aken (D). Daar Geldrop dichter in de buurt was kozen wij voor de Da Vincikliniek in Geldrop. Wel werd door mijzelf als mijn man sceptisch gereageerd hoe het mogelijk was dat zo’n zuurstoftherapie kon helpen in genezing van de bestralingsschade.

Mijn ervaringen met de Da Vinci Kliniek:
In mei 2016 kreeg ik de intake bij de dokter in de Da Vinci kliniek. Hierop werd ik ‘goedgekeurd’ om deze therapie te doorstaan. Omdat er een wachtlijst was, bleek het nog ongeveer 5 weken te duren voordat ik een intake-gesprek kreeg met een van de begeleidende verpleegkundigen van de HBO. Het was een erg verhelderend gesprek en omdat mijn oren niet goed geklaard werden, werd besloten om de volgende dag een zgn. ‘proefduik’ te doen om er zo achter te komen of mijn oren wel zouden klaren. Na deze ‘proefduik’ bleek alles in orde en in juli 2016 was het zover dat de Da Vinci kliniek een extra sessie ging inlassen om de wachtlijst weg te werken en kwam ik in de 4e sessie van 15h45 tot 17h35.

Omdat ik nogal erg veel moest hoesten, soms zo erg dat ik dacht er niet meer uit te komen, was ik nogal sceptisch maar deze therapie heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. De hoest is praktisch helemaal verdwenen en nu bij controle door de radiotherapeut in Maastricht bleek dat na 29 behandelingen de bestralingsschade helemaal was hersteld. Hier is toen besloten dat ik de therapie gewoon zou afmaken en op vrijdag 2 september was de eindelijk de laatste sessie.

Het is vooral door mij als prettig ervaren hoe het personeel alles in het werk stelt om jou als patiënt op je gemak te stellen. Al met al een lange, intensieve behandeling gehad maar door de geweldige manier van behandelen en omgaan met allen patiënten ben ik blij dat ik in Geldrop ben beland voor deze therapie. Het heeft lang geduurd maar achteraf gezien is het zeker de moeite waard geweest.
Hierbij wil ik zowel de doktoren als het verplegend personeel hartelijk danken voor alles wat zij de afgelopen 39 sessies voor mij hebben betekend.
September 2016 Mw van K. te Deurne


Wat een melanoom allemaal veroorzaken kan!
Deze huidkanker werd vorig jaar bij mij ontdekt, na drie operaties, omdat de kanker uitgezaaid was. Poortwachterklier en de lymfeklieren zijn toen verwijderd en na twintig operaties dacht ik in maart 2016 dat ik weer gezond was.
Niets was minder waar, toen er in april wondroos ontstond. Weer twee operaties en met een wond van acht cm breed en zeven cm diep verliet ik het ziekenhuis. Maar alles wat ze deden, niets hielp. Toen kwam ik bij Marco in het Meander Amersfoort, afdeling Wondzorg. Die zei: jij moet naar Geldrop zuurstoftherapie. Eventueel met een vacuumpomp, anders gaat die wond nooit dicht.
Na twee weken werd ik op donderdag gebeld, de Da Vinci Kliniek neemt de zorg over. Een een dag later werd ik weer gebeld of ik ’s middags voor een intake gesprek naar Da Vinci kon komen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik gelijk een pomp geplaatst en ook werd mij verteld dat ik die maandag erop in de tank kon starten. 50x keer hyperbare zuurstoftherapie. Ik heb maar weinig keren in mijn leven zulke lieve mensen ontmoet. Of je nu in de kliniek was of thuiszorg van Zuzz, weekend of niet, ze waren allemaal even vriendelijk.

Ook de tank heb ik niet als vervelend ervaren, ze deden alles voor je, een kussentje, een deken voor de kou, niets wat teveel. De zuurstoftherapie was zo’n succes dat na veertig keer in de tank de wond zo goed als dicht is.

Ik heb de behandeling ervaren als een ‘warme deken’ om mij heen.

Hartelijke dank,
augustus 2016 - Mevr. M. H. te Bunschoten-Spakenburg


In mei 2015 werd er borstkanker in mijn linker borst geconstateerd. Ook het over grote deel van mijn lymfeklieren bleken besmet. Er volgde een amputatie van de borst en lymfeklieren. Chemotherapie, bestralingen en hormoon tabletten behoorde tot de nabehandeling. Door de operatie en bestraling is er een chronische wond ontstaan. Deze is langdurig dagelijks verzorgt door de thuiszorg. De huidtherapeute attendeerde mij op de Da Vinci kliniek. Na een intake gesprek met de arts kreeg ik het advies om de wondzorg door de wondverpleegkundige te laten uitvoeren en werd er hyperbare zuurstof therapie geadviseerd. 40 maal, 5 dagen van de week. Over een week zitten deze behandelingen erop en is mijn wond zo goed als dicht. Super werk hebben ze geleverd.
Ik heb deze behandelingen met plezier ondergaan. Dagelijks word je met de taxi opgehaald en gingen we met 10 tot 12 mensen de “tank” in. Rondom de zuurstof therapie werd de wondzorg en oedeemtherapie geregeld. Het voelde alsof ik dagelijks weer naar mijn werk ging. In de tank bouwde we als groep een band op. We zongen voor elkaar met de verjaardagen en gingen met elkaar lunchen in Geldrop. De sfeer was goed, mede dankzij het team wat dagelijks met een vrolijke noot voor je klaar staat. Met plezier ben ik naar de Da Vinci kliniek gegaan. Ik weet zeker dat ik dit ga missen. Als prettige bijkomstigheid kreeg ik heel veel energie van de zuurstof therapie.
De sfeer binnen de Da Vinci kliniek is heel gemoedelijk. Geen vraag is te veel. Je wordt er dagelijks vriendelijk ontvangen. Het zijn kundige mensen! Ik zou er zo willen werken. Heel veel dank voor jullie deskundige zorg en begeleiding.
Juni 2016 - Mevr. M. L. te W.


Toen ik na maanden van pijnklachten na mijn operatie bij behandelend chirurg kwam, constateerde hij radiatieschade ( bestralingsschade) en stelde ter behandeling hyperbare zuurstoftherapie voor. Het zou een intensieve behandeling worden, maar voor de pijn vooral ´s nachts had ik er dit graag voor over.Bij de intake door de arts werd mij verteld dat ik in aanmerking kwam voor deze behandeling welke 8 weken zou duren. Och, 8 weken zijn zo om dacht ik, maar toen er 40 sessies werden gepland, kwam het gevoelsmatig toch anders over: 40 keer naar Da Vinci Kliniek in Geldrop!Taxivervoer werd geregeld en vanaf de eerste dag voelde ik me thuis. Het personeel was super vriendelijk, belangstellend en medelevend met iedereen. Elke dag mochten we indien gewenst een film kijken, ook van thuis werden verschillende films meegebracht, bekeken en besproken.Voor hen die wilde lezen, puzzelen of muziekluisteren ook geen probleem. Over alles werd in de pauzes gesproken, ook met lotgenoten werden ervaringen uitgewisseld. Vooral de verhalen van patiënten met wonden werden als wonderen beschouwd. Er waren ook gesprekken met personeel over de voorgang van de behandeling, in deze gesprekken konden we alles kwijt. Neen, de 40 keer was geen belasting, het voelde als ontspanning.Vandaag is mijn laatste therapie dag. Ik ga het nog missen, het contact met medepatiënten en personeel. Er zijn adressen uitgewisseld zodat we op de hoogte blijven van elkaars verder herstel.Ik ben heel blij te zijn verwezen, mijn pijnklachten zijn sterk verminderd en vertrouwen voor de toekomst versterkt. Dank aan al het personeel en medepatiënten voor deze bijzondere ervaring.
Januari 2016 - mw. D. N  te Weert

In maart 2014 kreeg ik de diagnose ”Borstkanker”.Dat wil je niet horen, want dat overkomt alleen een ander. Maar niets is minder waar. Ik zat van de een op de andere dag in een film, waarin ikzelf de hoofdrol mocht gaan spelen. Dat was heftig.!Allerlei onderzoeken volgden en in april kreeg ik een operatie met als gevolg borstamputatie.Na de operatie dacht ik, en nu gaan we weer opbouwen!Maar dat was helaas nog niet aan de orde. Er volgden nog 23 bestralingen, meerdere chemo-therapieën en als laatste immunotherapie. Dit alles gaat mijn agenda bepalen tot 1 oktober 2015.In juli 2015 volgt nog een kleine operatie en word ik geconfronteerd met een open wond t.g.v. de opgelopen bestralingsschade. Ik word door de plastisch chirurg doorverwezen naar de Hyperbare Zuurstoftherapie. Wist niet waar ze het over hadden en na de uitleg daarover was mijn eerste reactie “dat ga ik niet doen”.Maar je hebt geen keus, dus ga ik toch maar naar de Da Vinci Kliniek in Geldrop. Ik heb daar gedurende 8 weken 40 behandelingen gekregen. Elke werkdag twee uurtjes zitten in een drukcabine met een masker op om zuurstof in te ademen. Niet leuk, maar het moest. We hadden gelukkig een gezellig groepje in de cabine, dus er werd ook best wel gelachen. Mede dankzij de fantastische, vriendelijke, open en ontspannen benadering van het hele Team in deze Kliniek zijn deze 8 weken omgevlogen. Deze Kliniek heeft zoveel deskundigheid in huis om mensen weer op de rit te zetten. Zij verdienen echt een Gouden Lintje!! Ik heb daar diep respect en bewondering voor.Het gaat nu langzaam weer de goede kant op met mij. Ik kan alleen maar zeggen “DANKJEWEL”! !!Jullie zijn allemaal KANJERS ! !!
December 2015 - mw. S. v K te Eindhoven

Na een borst besparende operatie in 2006 kreeg ik 25 bestralingen op de hele borst en 13 extra bestralingen op de tumorplaats; het resultaat was een borst van steen;Dit gaf de nodige beperking, was confronterend en met regelmaat verontrustend.Ik werd nu in september 2015 doorverwezen naar de Da Vinci kliniek en heb deze kans gegrepen; na anderhalve week sloeg de behandeling al aan; langzaam werd de borst weer zachter.Ik zette het knopje op 8 weken en die weken zijn omgevlogen mede dankzij de ontzettend lieve mensen die voor je klaarstaan en je dagelijks met respect, humor en liefde ontvangen en begeleiden;Een SUPER CREW!
November 2015 - mw. V. te Meijel

Na een lange periode van 4 jaar afzien en vele operaties (± 20) i.v.m. een bacterie in mijn been, stijf zetten knie, botontsteking en een gaatje in mijn onderbeen doorverwezen door de plastisch chirurg naar de Da Vinci Kliniek in Geldrop voor zuurstoftherapie.Op 29 juli 2015 had ik de eerste sessie. Tijdens de periode van zuurstoftherapie ben ik nog 2x geopereerd (31 augustus 2015 door orthopeed en op 16 september 2015 door plastisch chirurg voor een huidtransplantatie). Tijdens de opname in het ziekenhuis is de zuurstoftherapie in Geldrop gewoon doorgegaan. Elke werkdag om half acht ’s morgens stond de taxi voor de deur/het ziekenhuis en werd ik naar Geldrop gebracht. Dit was een spannende tijd voor mij. In zijn totaliteit ben ik 12 weken behandeld bij Da Vinci.We hadden een leuke groep dames en heren en ondanks alle ellende hebben we het toch gezellig gehad.Ik heb goede ervaringen met de zuurstoftherapie en wondverzorging bij de Da Vinci Kliniek in Geldrop en wil via deze weg het team, personeel, dokters, wondverpleegkundige bedanken voor de goede zorgen. Vooral omdat ik slecht ter been ben, heb ik de hulp rondom de behandeling als erg prettig ervaren.

Inmiddels ben ik op controle geweest bij de plastisch chirurg en deze was zeer tevreden. Binnen 3 maanden is mijn wond dicht ondanks dat ik diabetisch patiënt ben.

Voor diegene die nog twijfelen om naar de Da Vinci Kliniek te gaan in Geldrop, niet doen! Het is een aanrader voor iedereen die het nodig heeft!
November 2015 - mw. BM. te Meijel

2,5 jaar geleden was ik “klaar” met de behandeling voor borstkanker.Ik had geen open wonden, maar wel een naar littekenweefsel en pijn. De chirurg vertelde dat de Da Vinci kliniek iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik ben op de site gaan kijken en voelde er eigenlijk niet veel voor.Moest ik nou écht wéér het ziekteproces in? Wilde ik dat wel? Want nu kon ik een keuze maken, bij de andere behandelingen was het allemaal een must. Uiteindelijk toch gebeld en intake gedaan. Ik zou ervoor gaan. Veertig keer iedere dag twee uren de tank in.De eerste week viel ontzettend tegen, het “klaren”, waarvan ik dacht “dat doe ik even”, de lieve mensen om mij heen die mij inderdaad weer terug brachten naar het ziekteproces. Ik had er eigenlijk helemaal geen zin in. De medewerk(st)ers daar hebben mijn gemoedstoestand onmiddellijk erkend. Ik kreeg lieve gesprekken, heel veel begrip en inderdaad de beslissing lag bij mij.Na deze gesprekken heb ik de knop omgezet en gelukkig maar. Na een kleine twee weken zag ik al verschil en verdwenen er diverse andere kwaaltjes ( een neusholte die altijd verstopt zat was opeens weer open, kleine adertjes bij mijn been verdwenen en ik voelde mij goed). Wauw, opeens vond ik het allemaal niet zo erg meer. Natuurlijk doet veertig keer twee uren iedere dag wat met je, maar toen ik verbeteringen begon te zien cq voelen was het allemaal goed te doen. Tijdens de behandeling was ik actief met af en toe een moment waarop ik écht even moest rusten. Ook mijn gezichtsvermogen ging achteruit maar die is nu na de behandeling alweer aan het terugkomen. Het goede gevoel overheerste. Nu ik klaar ben kijk ik met een goed gevoel en ook intense dankbaarheid naar de medewerk(st)ers terug. Wat een lieve mensen allemaal, wat een begrip en wat een troost. Lieve mensen, nogmaals, heel erg bedankt voor jullie tijdige erkenning van mijn inzinking, de behandeling en de liefde die jullie in de mensen en het werken stoppen!
November 2015 - mw. C.. te E

De zorg is super, altijd even vriendelijk. Ze staan altijd klaar en zijn zeer behulpzaam op alle fronten.
Oktober 2015 - dhr. v. R. te E

Na anderhalf jaar toevertrouwd te zijn geweest aan jullie professionele 'handenarbeid' neem ik met een dankbaar gevoel afscheid van jullie. Ik heb jullie leren kennen als een goed team: betrokken bij de patiënt, persoonlijke benadering doch op de juiste afstand, zeer deskundig in een altijd opgewekte sfeer. We hebben veel gelachen.
Ik voelde me bij jullie 'thuis' en wist in goede handen te zijn. Anderhalf jaar is een tergend lange periode met de nodige ups and downs: bijna dicht, niet dicht, foute boel, weer de goede kant op. En steeds weer hielden jullie de moed erin: "Het moet dicht!" was jullie motto. Daar hield ik me maar aanpast.
het is gelukt...
Natuurlijk zou ik alle mensen van de Da Vinci Kliniek willen betrekken in mijn bedankje maar jullie waren degenen die de leiding hadden in het hele proces.
Koop af en toe eens een bloemetje en denk nog steeds aan mij (als dat zo uitkomt).
Ondanks alle narigheid denk ik terug aan een plezierige tijd in Geldrop. Het duurde te lang, viel soms tegen maar... het succes bleef niet uit.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie nooit aflatende inzet en zorg.
Laat nog veel mensen baat hebben bij jullie genezingsmethode.
Succes met jullie werk en ik zal jullie nog gaan missen..
Juli 2015 - Mw. B. te W

In januari 2014 kreeg ik de diagnose borstkanker. Na de operatie volgden 16 bestralingen waar ik een derdegraads brandwond aan overhield. Tijdens de wondverzorging in het ziekenhuis kreeg ik nog een aantal wonden bij. Gelukkig hield de arts van de 'Maastro' de vinger aan de pols en stuurde me door naar de Da Vinci Klilniek in Geldrop. Dat betekende mijn redding.
De doelstelling van de kliniek is ondersteuning van het genezingsproces dat zal leiden tot genezing van wonden en een toename van de kwaliteit van leven. De hyperbare zuurstoftherapie werd ingezet naast een geweldige visie op wondzorg. Aanzet tot herstel van bestralingsschade aan de weefsels werd, onder begeleiding van de dokter, de zeer deskundige en gevarieerde wondzorg naast de oedeembehandeling, werkelijkheid. Meteen kreeg ik te horen dat herstel mogelijk was maar het wel langer zou duren. Met enige twijfel of ik die 'gatenkaas' in mijn borst nog ooit zou genezen, ben ik gestart met wondzorg en de hyperbare zuurstoftherapie in de tank. Na 50 behandelingen waren de meeste wonden dicht. het laatste beetje genas nog in de tijd daarna en op 22 februari 2015 was ik de laatste keer in de kliniek. Hun belofte van volledig herstel was dus waar gemaakt.
Ik heb het zelf moeten doen maar Marco je was mijn rots in de branding! Alle overige medewerkers ook hartelijk bedankt. Jullie waren zonder uitzonderingen allemaal geweldig. Het maakte niet uit of er iets gebeurde onder openingstijden of in het weekend, steeds was er iemand voor mij. Dat voelde toch zo goed.
Het waren heftige tijden maar mijn kwaliteit van leven is weer oke!
Juni 2015 - Mw. M. W. te Sittard

Deze kliniek is een wonder kliniek, de doktoren, Marco en zijn staf, doen daar wonderbaarlijke genezingen. Ik met mijn open wond en ook nog suikerpatiënt was niet te genezen, maar deze mensen hebben mijn wond in vijf maanden dicht gekregen perfect, ook de cultuur die daar heerst is geweldig, de benadering naar mij toe was zeer meelevend en informeel. Ook de adviezen die ik kreeg waren zeer goed. Deze mensen zijn op hun gebied de beste van Nederland en omstreken, ik heb ze 12 punten gegeven, fijn dat onze Schepper zulke mensen op de wereld heeft gezet, ga zo door. 
Vriendelijke groet,
April 2015 - Dhr. A. Z. te Spakenburg

Tout ira bien
Januari 2014 kwamen wij erachter dat een wondje op de rechter grote teen niet wilde genezen.
Na diverse ziekenhuisbezoeken werd er in april besloten om de teen te amputeren. Maar ook deze wond wilde maar niet genezen. Tel daarbij de pijnklachten op en dat maakte dat wij ons ernstig zorgen maakte.
Tussen de bedrijven door had een vriendin van ons al een aantal maal geopperd om eens vrijblijvend een afspraak te maken bij de Da Vinci Kliniek. In het kader van; baat het niet, schaadt het niet, hadden we in mei 2014 een afspraak.
We werden vriendelijk bejegent, voelden ons geen nummer en men heeft daar een enorm geduld.
Dit werd ook van mij als patiënt gevraagd, aangezien ik een aantal maanden, vijf maal in de week, een aantal uren in een zuurstofcabine moest doorbrengen.
Maar door de vakkundige wondzorg en begeleiding, maar tevens ook de nazorg na therapie, heb ik nu een wond die dicht is en geneest.
Wij zijn de kliniek erg dankbaar voor hun inzet, deskundigheid en geduld.
Mijn vrouw en ik kunnen nu gerust wel stellen;
Tout ira bien...alles komt goed
Maart 2015 - Dhr. H. van der H. te Eindhoven

Na bestraling in verband met borstkanker, had ik een chronische wond in mijn borst en verminderde mobiliteit in mijn arm. Toen de behandelingen in het ziekenhuis geen verbeteringen tot gevolg hadden, heeft mijn plastisch chirurg mij voor hyperbare zuurstoftherapie doorverwezen naar de Da Vinci Kliniek.
Tijdens het intakegesprek in de kliniek werd mij verteld dat het voor hyperbare zuurstoftherapie nog te vroeg was omdat hiermee pas zes maanden na de laatste bestraling begonnen kan worden. In mijn geval betekende dit dat ik nog drie maanden moest wachten. Bij het intakegesprek was ook de wondconsulent aanwezig en zowel hij als de arts zeiden tegen mij: 'wij gaan wel proberen om die wond dicht te krijgen en daar starten wij nu mee'.
Alles werd uit de kast gehaald en die kast zit bij de Da Vinci Kliniek boordevol. De behandelingen waren zeer divers: er werden geavanceerde verbandmiddelen gebruikt en er werd negatieve druktherapie en patiënteigen bloedplaatjestherapie toegepast. Tegelijkertijd werd er, zodra het kon, begonnen met de hyperbare zuurstoftherapie. Ik heb 50 sessies in de hyperbare kamer gehad en ik kan zeggen dat de wond dicht is en dat ik mijn arm weer volop kan bewegen!
Tijdens het intakegesprek voor de hyperbare zuurstoftherapie zei de kliniekarts tegen mij: 'het is een grote tijdsinvestering, maar zie het als een cadeautje voor jezelf'. Zij had gelijk. Een mooier cadeau dan het bereikte resultaat had ik mij niet kunnen wensen. Ik ben blij dat ik naar de Da Vinci Kliniek ben doorverwezen. De kliniek heeft een geweldig team. Zonder uitzondering is iedereen enorm betrokken bij de patiënten. Men is deskundig, eerlijk en aardig en de begeleiding is fantastisch.
Ik heb het gevoel dat ik op geen betere plek terecht had kunnen komen!
December 2014 - Mev. N. D. te Sevenum

Na een jaar met een open wond te hebben gelopen na 2 ingrepen aan een Sinus Pilonidalis werd ik via de hoofdverpleegkundige van mijn thuiszorg doorverwezen naar de Da Vinci Kliniek. Na een behandeling van 3 maanden is de wond genezen. Ik ben uitstekend behandeld door het team. De persoonlijke en menselijk benadering van de medewerkers heb ik zeer gewaardeerd. Professionals die goede adviezen geven met gevoel voor humor.
Hartelijk dank voor de goede zorgen!
Oktober 2014 - Dhr. R. C. te Veenendaal

Een hele dikke duim omhoog voor alle medewerkers van de Da Vinci Klinie. Wat een super team! Na 2,5 jaar en 3 operaties en een hoop ellende, eindelijk doorgestuurd naar deze kliniek. En dan stap je na enkele afspraken binnen 1 maand naar buiten met een dichte wond, toch helemaal geweldig! Petje af voor deze mensen! Dank je wel allemaal!
Oktober 2014 - Dhr. M. V. te Hapert

Geachte medewerkers van Da Vinci Kliniek
Bij deze wil ik een ieder die bij de Da Vinci Kliniek betrokken is of betrokken was heel hartelijk bedanken voor de fijne opvang, en goede zorg. Vooral in de moeilijke perioden voor mij heb ik altijd een luisterend oor en aandacht gehad.
Namens mijn vrouw en mij heel hartelijk dank!!!
En ga zo door met het helpen van mensen die jullie hulp kunnen gebruiken.
Nogmaals dank u wel
September 2014 - Dhr. S. te Beek en Donk

Mijn tijd in de kliniek zowel als in de tank heb ik zeer goed ervaren.
Het personeel en vooral ook de wondzorg is heel professioneel.
Mijn wond is dicht na 3 jaar. Bedankt!!
Jammer dat er niet zo'n tank in Amersfoort is, misschien in de verre toekomst. Wie weet.
September 2014 - Mevr. N. B. te Hoogland

Na een operatie i.v.m. borstkanker, 24 bestralingen en chemo ging het in eerste instantie goed, tot ik enorme vochtophoping, heel erg hete en harde borst met veel pijn kreeg. Mijn chirurg stelde voor om de zuurstoftherapie in Geldrop te doen. Hij zei, : de beslissing is aan jou, want het is even een investering, gezien de tijd die je er mee bezig bent. Na 8 keer werd ik wakker op mijn linkerzij waar ik anderhalf jaar niet op had kunnen liggen van de pijn. Na 40 keer mocht ik stoppen met een verbluffend goed resultaat. De zware, harde borst was zo goed als over. Nog een enkel 'stug' plekje. De temperatuur is van HEEL heet naar bijna normaal. De kleur is van paars naar bijna normaal. En als ik opsta hoef ik mijn borst niet meer te ondersteunen. Ik kwam binnen met een pijn op schaal 8 tot 9 en nu is het nog geen 1, af en toe een klein beetje gevoelig. Mede dankzij het voortreffelijke personeel, wat je enorm goed begeleidt en begrip heeft als er iets in je persoonlijke situatie gebeurt, heb ik een verbluffend goed resultaat geboekt. Hartelijk dank aan alle medewerkers van de Da Vinci Kliniek.
Groetjes A. H.
Februari 2014 - Mevr. A. H. te Veghel

4 Maanden geleden heb ik 40 Hyperbare zuurstof behandelingen gehad in de Da Vinci Kliniek in Geldrop.
Ik had een chronische osteomyelitis, botinfectie veroorzaakt door een bacterie. Na een gecompliceerde enkelbreuk, 5,5 jaar geleden heb ik 8 operaties ondergaan waaronder een beenmergtransplantatie en 1 jaar geleden een donor bot transplantatie.
Op een gegeven moment was er zelf het risico op een onderbeensamputatie als de infectie verder zou gaan in het bot. 15 Mei j.l. bleek uit een botscan dat er weer een botinfectie was. Weer aan de antibiotica. De maanden juli en augustus ben ik iedere dag 2 uur in de Tank geweest. De behandelingen waren door de goede en gezellige begeleiding goed te doen. Veel films gezien en ook veel gelachen. Nu 4 maanden later gaat het super goed met mij, infectie en bacterie vrij. Zonder deze behandelingen had ik waarschijnlijk weer een bottransplantatie moeten ondergaan. Nu kan ik weer goed lopen, golfen en zelfs weer skiën.
Ik ben super blij dat ik geweest ben en kan het iedereen aanraden.
December 2013 - Mevr. R. J. te Valkenswaard
 
Na een fietsongeluk met als gevolg een zeer grote wond in het onderbeen op het scheenbeen werd ik direct door de plastisch chirurg naar de Da Vinci Kliniek doorgestuurd. Ik had er nog nooit van gehoord!

Daar werd ik geweldig goed opgevangen en na een intakegesprek ging ik diezelfde middag de zuurstoftank in. Dat was een enorme ervaring, best wel angstig in het begin, maar geweldig ondersteund door een begeleid(s)ter die altijd in de tank aanwezig is. Dit gebeurde de eerste dagen twee keer per dag, zelfs gedurende het eerste weekend terwijl normaal de kliniek gesloten is. Wat een goede service en een fijne persoonlijke begeleiding was dat. Positieve effecten op de wond waren direct zichtbaar.

Daarbij werd de wond twee keer per week op een zeer deskundige manier verzorgd. Daar bleef het niet bij, want in geval van tussentijdse probleempjes met de wond kon ik direct komen en werd het opgelost, Ook thuis werd de wondverzorging door Zuzz heel goed gedaan.
Al met al een geluk bij een ongeluk dat ik hier terecht gekomen ben.
De wond is nu mooi genezen!
Alle medewerkers van de Da Vinci Kliniek heel hartelijk dank voor de zeer goede zorgen!
December 2013 - Mevr. D.  te Geldrop 

In september 2013 heb ik een reconstructie ondergaan, na een preventieve borstverwijdering, vanwege het erfelijk gen.
Voor een betere doorbloeding van het weefsel en snelere genezing van de wond, ben ik door de plastisch chirurg van het MMC Veldhoven doorverwezen naar de Da Vinci Kliniek in Geldrop.
Een erg fijn team met gespecialiseerde medewerkers hebben me prima begeleid tijdens de hyperbare zuurstofbehandelingen.
Daarnaast ook prima wondcontrole en behandeling,
Ik heb er veel baat bij gehad.
Ook de taxi werd door hen snel en prima geregeld.
November 2013 - Mevr. K. M. te Nuenen  
 
Ongeveer drie jaar geleden kwam een rolcontainer achterop mijn linkerbeen vlak boven de hiel. Mijn linkerbeen is mijn 'kwade' been want ik heb polio gehad. Een dun pootje met weinig spiermassa en veel littekenweefsel door diverse operaties. Waar ik altijd bang voor ben geweest geschiedde, een wondje wat niet wilde genezen. Bijkomstig probleem is dat ik elastische kousen moet dragen vanwege slechte veneuze doorstroming en snel vochtophoping. Ook had ik al jaren een ijskoud been.
Na eerst onder behandeling te zijn geweest van een dermatoloog werd ik doorverwezen naar een plastisch chirurg voor een wondtoilet omdat vlak bij of op de achillespees 'harde stukjes' voelbaar werden. Tweemaal werd er een botsplintertje verwijderd. Restanten van operaties in mijn jeugd.
Maar helaas, het wondje wilde niet dicht. Vermoedelijk vanwege het stugge littekenweefsel. Alles bij elkaar werd ik na ongeveer een jaar doorverwezen naar de Da Vinci Kliniek. Na 41 keer in de tank behandeld te zijn met hyperbare zuurstof had ik een normaal warm been (wat een weldaad) én veel minder stug huidweefsel, maar helaas nog geen gesloten wondje. Echter de voorwaarde, een betere doorbloeding, was bereikt. Het team van de wondpoli kon aan de slag. Aanvankelijk twee keer per week, daarna eenmaal en later om de twee weken zijn vele technieken toegepast. Van pompje tot meerdere behandelingen met bloedplaatjes en cacipliq. Meet geduld en vasthoudendheid en een altijd sympathieke en persoonlijke benadering ben ik door hen ongeveer anderhalf jaar behandeld. En het eindresultaat; een gesloten wond! En als extra; een warm been!
Mijn oprechte dank en respect voor jullie. 
November 2013 - Dhr T. D. te Eindhoven 
 
Helaas lukte de genezing aan mijn voet, na een operatie en een bacteriële infectie, niet goed. Dit komt vooral omdat ik Ehlers en Danlos heb. De plastisch chirurg in het Catherina Ziekenhuis heeft mij doorgestuurd naar de Da Vinci Kliniek. met veel aandacht voor de patiënt ben ik hier geholpen. Zelfs toen ik besloten had om 3 dagen met mijn paard naar de Drunense duinen te gaan (wat natuurlijk niet bevorderlijk was voor de genezing van de wond) werd er meegedacht hoe ik in ieder geval zo goed mogelijk met de wond kon paardrijden. En nu na 2,5 maand heb ik vandaag mijn exit gesprek gehad. Het hele team bedankt voor de super fijne en persoonlijke benadering.
Oktober 2013 - Mevr I. N. te Oirschot 
 
Bij deze kan ik een ieder met wondproblemen de Da Vinci Kliniek aanraden, een hyperbare zuurstofbehandeling te laten uitvoeren. Ook de wondverzorging wordt op een zeer professionele wijze verzorgd.
DA VINCI: Betrouwbaar - Vriendelijk - Vakkundig personeel.
September 2013 - Dhr J.S.  te Helmond  
 
Vandaag was het dan zover, mijn laatste dag hyperbare zuurstoftherapie in de tank.
In totaal heb ik 10 weken 50 keer de tank bezocht. Na een operatie aan endeldarmkanker en een anusamputatie bleef ik zitten met 3 wonden die van binnen uit dicht moesten groeien. Maar door diverse ontstekingen wilde dat maar niet snel genoeg lukken. Gelukkig had ik een attente chirurg van het Catharina ziekenhuis, die mij snel doorverwees naar de Da Vinci Kliniek. Ik werd daar zeer hartelijk ontvangen en kon meteen starten met de therapie. De eerste weken waren best raar, je zit in een grote tank en je voelt en merkt niets, echt raar, je denkt wat doe ik hier.
Maar na 3 weken ging de pijn weg en zag de wond er erg schoon uit. Na zo'n 6 weken startte men ook met vacuümtherapie. Nu 10 weken verder is de wond bijna dicht. Geweldig, mede door de zuurstoftherapie als de wondzorg en al het vriendelijke behulpzame personeel. Erg bijzonder het hele team.
Alle medewerkers van de Da Vinci Kliniek bedankt voor de lieve zorg en behandeling, ik ga jullie missen.
Veel succes met jullie therapie en dat er maar veel mensen baat bij mogen hebben.
Jammer dat ik niet meer met jullie naar 14 meter  ' mag'  mee duiken.
Nogmaals bedankt bedankt bedankt
September 2013 - Dhr D. te Budel 
 
 
In december 2011 kreeg ik de diagnose borstkanker. Na een borstbesparende operatie, 6x chemo en 21 bestralingen leek alles weer goed te gaan. Tot ik in november 2012 een abces in diezelfde borst kreeg en weer geopereerd moest worden.
De wond wilde niet dicht en daarom werd ik door de chirurg doorverwezen naar de Da Vinci Kliniek.
Deze methode was voor mij nieuw en ik vond het best eng. Maar na een kennismakingsgesprek wilde ik het toch proberen.
Ik ben toen gestart met zuurstoftherapie en 2x per week wondzorg. Na 50x zuurstoftherapie was de wond bijna dicht en werd er besloten om alleen nog met de wondzorg door te gaan. Helaas ging het toen weer mis en kreeg ik nogmaals een flinke ontsteking en de wond werd weer groter.
Maar dankzij jullie gemotiveerde personeel, goede communicatie en zeker ook jullie kundigheid ging het na een tijdje weer bergopwaarts. Ditmaal zette het door.
Het is nu eind augustus 2013 en mijn wond is dicht.
Lieve medewerkers van de Da Vinci Kliniek ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alle goede zorgen, medeleven en vooral jullie altijd vriendelijke omgang.
Dit maakt dat ik het echt geen enkele dag vervelend vond om t ekomen.
Ik denk zelfs dat ik jullie nog ga missen! Bedankt !
September 2013 - Mevr S. te Weert
 
Afgelopen jaar heb ik een borstoperatie, bestralingen en chemo ondergaan. Kort na de laatste chemo bleek dat mijn ribben en borstbeen waren beschadigd door de bestralingen. Ik kon niet meer liggend slapen. Hoetsen, niezen etc. was erg pijnlijk. Gelukkig ben ik na een botscan door het Catherinaziekenhuis meteen doorgestuurd naar de Da Vinci Kliniek. Na 10 behandelingen kon ik voorzichtig liggend slapen en na 30 behandelingen had ik ook al een pijnstillers meer nodig. Het was een lang traject (40 keer) maar het was zeker de moeite waard. Bindweefselverharding is mede door de zuurstoftherapie voor een heel groot deel verminderd.
En het mooiste cadeautje was, dat ik afgelopen week weer kon paardrijden. In galop over de hei en geen pijn meer aan mijn ribben!
Lieve mensen van Da Vinci Kliniek, ontzettend bedankt voor jullie steun en betrokkenheid.
September 2013 - Mevr vd. H te H
 
Via deze mail wil ik jullie bedanken voor alle goede zorgen.
Het was vermoeiend maar heeft mij wel van de ergste pijn afgeholpen.
Al het personeel was geweldig en erg begaand met de patiënten.
Zal het zeker aanbevelen aan mensen met dezelfde klachten.
Augustus 2013 - Mevr J. IJ  Eindhoven 
 
Nadat ik een herstel operatie, een ziekenhuis bacterie in mijn wonden gekregen had. Kreeg ik een grote infectie in mijn wonden. Na een jaar met heel veel pijn en twee diepe wonden in mijn been, ben ik door de chirurg van het ziekenhuis, doorverwezen naar de Da Vinci Kliniek in Geldrop.
Na zeven weken intensieve wondzorg (twee maal in de week) en 35 maal in de hyperbare zuurstoftank gezeten te hebben, is een wond geheeld, en de tweede wond is bijna genezen, en de pijn is weg!
Ik wil dan ook alle patiënten die chronische wonden en bacteriële infecties hebben zeggen, vraag naar de Da Vinci Kliniek in Geldrop
Augustus 2013 - Dhr A. V  Eindhoven  
 
Van Da Vinci Kliniek had ik nog nooit gehoord. Zuurstoftherapie wel, een kennis van me is ongeveer 10 jaar geleden ook in een tank geweest, toen dacht ik nou dat lijkt me benauwd. Nu werd ik zelf getroffen en de plastisch chirurg zei 'hier kan alleen maar zuurstoftherapie helpen'. Ik deed er alles voor om beter te worden, nu duurde het best wel lang maar er kwam verbetering, ik zeg maar de aanhouder wint. Ik ben 60 keer in de tank geweest en er is niet een dag geweest dat ik dacht ik heb er geen zin in. Ik ben beter, de wonden waren zo goed als dicht na 60 keer, en het laatste beetje was inzicht, na een goede wondverzorging daarna was het helemaal dicht.
Lieve mensen van Da Vinci Kliniek, hartelijk dank, het klinkt misschien een beetje raar maar ik heb ervan genoten.
Augustus 2013 - Mevr E.  V
 
Na 11 beenbesparende operaties en een infectie moest er toch een deel van mijn onderbeen af in januari 2012. Dit was een harde klap, maar je raapt je moed bij elkaar en denkt ' als de wond dicht is ga ik lopen met een prothese. kan ik alles achter me laten en opnieuw beginnen'.
 
Maar het liep anders. De wond ging niet dicht. Wat er ook gedaan werd. het lukte niet. Vaak was er sprake van nog een stuk been er af. Grote wanhoop als artsen hun schouders ophalen en het ook niet meer weten. Al die tijd in een rolstoel zitten omdat je door de open wond niet kan lopen. Toen kwam de Da Vinci Kliniek in beeld.
 
Een fijn team dat samen werkt, de regie in handen neemt en duidelijk zegt wat ze gaan doen. Ik durfde ondertussen niet meer te hopen op genezing maar het gebeurde toch. Binnen drie maanden was de wond na 5 prp behandelingen dicht, Ik kan nu mijn leven weer oppakken, alles gaan verwerken en weer leren lopen.
 
Heel heel hartelijk dank,
Juni 2013 - Mevr A.W. H 
 
Na 3 jaar in Radboud behandeld te zijn en 5 keer geopereerd, was de wond nog niet dicht in mijn rug, die ik had overgehouden van een bekkenoperatie. Na aanraden van een verzorgster van de thuiszorg, naar Da Vinci Kliniek. Na 60 keer in de tank gezeten te hebben en 3 keer bloedplaatjesbehandelingen was de wond dicht. Vakkundig werk van heel het team. Ze leven met je mee, nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Juni 2013 - Dhr. v.d. C 
 
Anderhalf jaar geleden raakte ik mijn neus kwijt door huidkanker. Vanuit mijn voorhoofd heb ik d.m.v. een slurf een nieuwe neus gekregen. Na 8 operaties mislukte steeds de linker kant van mijn neusvleugel. Het kraakbeen en de huid stierven steeds af. Nu is er vanuit mijn oor opnieuw huid en kraakbeen geplaatst. Via de plastisch chirurg kwam ik terecht bij de Da Vinci Kliniek. Hier ben ik 3 weken behandeld in de tank. De eerste week 2x per dag. Ook werd er speciaal voor mij alleen op zaterdag en zondag gewerkt, dit was klasse. Er staat daar een super team klaar, zeer vriendelijk en professioneel. Na een goede behandeling en controle is mijn huid en kraakbeen tot nu toe wel aangegroeid.
Klasse van de dames en heren van de Da Vinci.... TOPPIE.....
Mei 2013 - Dhr. v. S  Helmond
 
Ik wil het hele team van de Da Vinci Kliniek nogmaals bedanken voor de goede zorgen.
Heb ik 2011 een borstamputatie ondergaan in het ziekenhuis.
Na 13 maanden was de wond van 10 cm nog steeds niet dicht.
Wat ze ook probeerden het lukte niet.
Kreeg een verwijzing voor Da Vinci Kliniek en na 55 maal in de tank, was de wond dicht.
De Kliniek doet heel goed werk en is dus verwijzing van ziekenhuizen meer dan waard.
 
Nogmaals bedankt.
April 2013 - Mevr. v. D  Eindhoven
 
Na chemo, bestralingen ben je blij dat je schoon bent, maar na 4 jaar met veel restverschijnselen van de behandelingen wil je weer eens leven zonder pijn en vermoeidheid, dit heeft de Da Vinci kliniek mij weer gegeven. Ik heb geen bloedingen meer gehad en het aller belangrijkste weer energie. Ik voel me eindelijk weer als 4 jaar geleden. Ik doe weer van alles zonder de dag erna er de prijs voor te betalen. Ik vind dat iedereen na chemo en/of bestralingen als oppepper deze therapie zou moeten krijgen. Voor alle medewerkers een dikke kus, ze zijn GEWELDIG. Het is zwaar iedere dag maar zij zorgen ervoor dat het zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt.
Januari 2013 - Mev. F. D B   Roermond 
 
GEWELDIG TEAM HELEMAAL GENEZEN 100% TEVREDEN
Januari 2013 - Mev. T. de L   Eindhoven  
 
'In de Tank"
 
Als je kanker krijgt, gaat het om nog maar een ding: Overleven.
Als dat overleven is gelukt, gaat het vervolgens om de kwaliteit van je leven. Wanneer door operaties en bestralingen, het ongemak en de bloedingen alsmaar toenemen, komt het moment naderbij dat het leven een last wordt.
Pijn, vermoeidheid en ongemak gaan je hele leven beheersen. Het advies van de Radiotherapeut was na 6 jaar toenemende ellende een verlossing: "ik zie maar een laatste mogelijkheid en dat is Hyperbare zuurstoftherapie". Met deze verwijzing ging ik naar de " DA VINCI KLINIEK" in Geldrop op intake gesprek en vier dagen later startte ik in "De Tank".
Nu na 53 behandelingen, is de balans opgemaakt: Mijn algehele conditie is sterk verbeterd, ik hoef overdag niet meer te gaan rusten, de bloedingen zijn voor 90% verdwenen. Wat een genot. Mijn dank aan de "DA VINCI KLINIEK" Geldrop met alle medewerkers en Artsen is enorm. Ik dank iedereen voor de professionaliteit, de zorg om mensen en de plezierige omgang.
Ik denk nog elke dag aan jullie.
Dank je wel.
Januari 2013 - Dhr. J. C   Eersel
 
4 Jaar geleden kreeg ik borstkanker. Begin dit jaar begon ik steeds meer pijn te krijgen in en onder de arm, bovendien ontstond er opnieuw oedeem. In augustus werd duidelijk dat ik ten gevolge van de bestralingen 2 ribben gebroken had. Toen ik hoorde, intussen functioneerde mijn arm vrijwel niet meer, dat ze daar niets aan deden, heb ik om hyperbare zuurstoftherapie gevraagd en gekregen. Eind september ben ik begonnen. De begeleiding en de zorg waren fantastisch. Toch was het voor mij heel zwaar en uiterst vermoeiend. Hoewel het zicht goed bleef, had ik veel last van de ogen. Na twee weken begon ik al te merken dat het beter ging, minder pijn en meer kracht. Ik durfde het nog niet te geloven, maar het zette door. Nu ben ik pijnvrij in deze arm, kan alles weer en de ribben zijn volledig genezen. Daarnaast is het borstweefsel veel soepeler geworden en is er nog wel wat oedeem, maar zonder pijn! Ook mijn ogen zijn weer in orde.
 
De therapie heeft bij mij voor een klein wondertje gezorgd.
 
Nogmaals wil ik iedereen danken voor de prettige en zorgvuldige begeleiding.
December 2012 - Mevr. L. S 
 
In januari 2011 werd ik aan mijn been getroffen door de vleesetende bacterie en fasciitis necroticans. Na een beenbesparende en plastisch chirurgische operatie waren de gevolgen ingrijpend en zichtbaar. Het genezingsproces van de wonden verliep helaas moeizaam; een deel van de wond ging namelijk niet dicht. Uiteindelijk werd er door mijn behandelaar in augustus 2012 gekozen voor een verwijzing naar de Da Vinci Kliniek (DVK). Ik onderging bij de DVK een combinatie van wondverzorging en hyperbare zuurstoftherapie; 50 dagen, ruim 2 uur per dag de 'tank' in.
 
Mijn bewondering voor de professionaliteit, kennis en gastvrijheid van de medewerkers van de kliniek. De medewerkers hebben een groot aandeel gehad in de stimulering van mijn doorzettingsvermogen. Snelle resultaten geboekt middels de professionele wondverzorging. Daarnaast waren de medewerkers ' the missing link' in de contacten tussen de bezoekers. Ik zat er dagelijks op mijn gemak.
 
Vermeldenswaard is natuurlijk het geboekte resultaat. Wonden zijn dicht, de huidplastiek voelt soepeler en is mooier gekleurd wegens een betere doorbloeding. Daarnaast voelt het been in zijn geheel beter. Het is zo de moeite waard geweest, een openbaring.
 
Terugkijkend op de behandeling wil ik alle mensen met een soortgelijke aandoening en in het bijzonder de behandelaars een verwijzing naar de DVK aanbevelen. Mij hadden ze in ieder geval in een eerder stadium naar de DVK moeten en kunnen verwijzen.
 
Ga zo door en succes is in alle opzichten verzekerd.
November 2012 - Dhr. T. L   Bladel 
 
Graag wil ik het complete team van de Da Vinci Kliniek bedanken.
Tijdens mijn 50 behandelingen ben ik super verzorgd. Ik heb er echt heel veel profijt van gehad.
Nogmaals Dank.
November 2012 - Dhr. K. K   Helmond
 
Recentelijk heb ik 40 keer in de zuurstoftank gezeten. Alhoewel het een dagdeel van je tijd kost, heb ik het toch met plezier gedaan. Plezier, omdat de professionals om je heen uitblinken door gastvrijheid, dienstbaarheid en deskundigheid. Deze uitstraling geeft een informele relatie en bevordert ook het onderlinge kontact tussen patienten. Chapeau voor de gehele entourage. Ik zat daar om mijn bestraalde kaak te verstevigen t.b.v. het opnieuw plaatsen van implantaten in mijn poreuze onderkaak. Er was namelijk een risico, dat de kaak mogelijk zou kunnen afbreken bij het plaatsen van de nieuwe implantaten. Welnu, inmiddels zijn de implantaten geplaatst en mijn onderkaak is nog geheel in takt.
Nu nog even 4 maanden wachten voordat met aan de prothese-behandeling begint, want er is een klein risico dat de kaak alsnog wat kan afsterven. In constateer ook, dat ik beter slaap na de hyperbare zuurstoftherapie en dat is ook mooi meegenomen. Wel heb ik nog steeds last van minder zicht op afstand vanwege de druk op mijn ogen. Ik ben er nu inmiddels 3 weken uit en dat zal wel spoedig weer overgaan. Al met al, dank aan alsmede bewondering en respect voor de organisatie van de Da Vinci Kliniek.
Oktober 2012 - Dhr. J. v.d. D  Eindhoven
 
Bij kno-onderzoek op 12 september j.l. in het Radboud Ziekenhuis te Nijmegen heeft men vastgesteld dat mijn stembanden zich na 50 sessies bij U, prachtig hebben hersteld. Het is uiteraard niet meer 100% maar ik kan weer veel beter praten.
Op video opnamen van voor en na de hyperbare zuurstof therapie is dit duidelijk waar te nemen. De behandelend arts, dr V.d. B. was hier zeer over te spreken. Ook de logopediste, mevr. R. was verbaasd over het resultaat. Ik ben vol lof over het resultaat van de therapie, vooral omdat de bestraling bij mij al 13 jaar geleden heeft plaats gevonden.
Dank je wel voor de deskundige behandeling.

Met vriendelijke groet,
September 2012 - Dhr. W. d. K Grubbenvorst

Beste Mensen van het DA VINCI-team,

Vandaag 12 september is het precies een jaar geleden, dat jullie DA VINCI kliniek zijn deuren heeft geopend.
Van harte gefeliciteerd met het eenjarig bestaan, waar er zeker nog vele jaren op zullen volgen. Dit is een dag om te vieren, hang gerust de slingers op.
Deskundig, gastvrij, hartverwarmend, er staan voor de patient, dat is de formule van jullie kliniek en uiteraard een super team van vakmensen.
Ga zo door en geniet met je patienten van de behaalde resultaten, dat maakt het leven waard om te leven.
Geniet en maak er een feestelijke dag van.

Met vriendelijke groet,
September 2012 - Mevr. E. vd. H Oirschot

4 Jaar geleden onderging ik een borstbesparende operatie. Al die tijd bleef ik pijn houden maar de chirurg vertelde me dat ik daar mee moest leren leven.

Tot ik een gesprek had met een plastische chirurg die mij wees op de Da Vinci Kliniek. Met enige scepsis ging ik naar het intake-gesprek, maar Joan (HBO-medewerker en mamma-consulente) stelde me gerust en verzekerde me dat de pijn echt minder zou worden. En ja hoor, al na 14 x in de 'tank' was de pijn onder mijn arm verdwenen en na 40 x ben ik voor 95% pijnvrij! Ongelooflijk maar waar!'
Augustus 2012 - Mevr. L. B Geldrop

Beleid: Patienten centraal stellen, dit is inderdaad het beleid van de Da Vinci Kliniek niet alleen de uitstekende wondverzorging maar ook de uitstraling van de kliniek doet je goed voelen maar ook de gastvrijheid die je krijgt doet je bijzonder goed. Na de onstane beenwond, het gevolg van de activiteiten van een bacterie, na mijn open hart operatie werd een ader uit dit been bebruikt voor 5 omleidingen, het ziekenhuis wist er geen raad meer mee en werd ik door verwezen, door de cardioloog naar de Da Vinci Kliniek te Geldrop, voor een hyperbare zuurstofbehandeling. Nog nooit had ik er van gehoord maar na wat gegoogled, had ik wel een beeld van deze kliniek en na de voorlichting van de Da Vinci staf inzake deze therapie werd ik steeds enthousiaster. Door deze unieke herstelmethode en mede de parallel lopende wondbehandeling werd deze grote beenwond snel kleiner en ik voelde weer enige hoop dat het weer goed zou komen met mijn been. Na 34 behandelingen, 5x per week, was de wond dicht en kon ik weer verder met mijn leven, niet alleen door het bekwame team van de kliniek maar ook het gevoel en het medeleven van de andere tankpatienten en het geloof in jezelf deed 'wonderen'. Ook namens mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen hartelijk dank voor de zorg. 
Juli 2012 - Dhr B de G Sint Oedenrode

Ik dank het superteam van de Da Vinci Kliniek in Geldrop voor het goede resultaat in de hyperbare tanken de genezing aan mijn darmen. Ik heb beduidend veel meerwaarde gekregen,dankzij jullie. Het leven heeft weer zin!

Groet,
Juni 2012 - Dhr. J.
  Stramproy.

Vanwege bestralingschade in het halsgebied heeftmijn KNO arts van het AZM hyperbare zuurstof therapie voorgesteld. Ik had dekeuze om naar Aken of naar Geldrop te gaan. Vanwege de kortere afstand koos ikvoor Geldrop.Na een telefoontje en een aanbevelingsbrief vande specialist kon ik ben binnen enkele dagen al voor een intake gesprek bij deDa Vinci kliniek terecht. Na een rondleiding en een uitgebreide uitleg werdvoorgesteld om direct met de therapie te beginnen. 

Om een goed resultaat tekunnen bewerkstelligen zouden er zeker 40 sessies nodig zijn. Dat betekende duscirca 2,5 uur per dag, 5 dagen per week, 8 weken lang.De eerste week is omgevlogen, alles isnatuurlijk nieuw en vreemd. Toch is de sessie op zich geen zware belasting, eris genoeg entertainment, door TV, muziek en veel goede boeken. De mensen van DaVinci zijn allen zeer kundig en professioneel. De individuele zorg voor de patiëntenwas zeer opvallend en geruststellend. Na 20 sessies werd door de specialisten Weber enEverts een tussenstand vastgesteld. Het was zeer opvallend dat er al positieveeffecten zichtbaar waren. Deze effecten werden ook op de foto vastgelegd. Bijde 40ste sessie werd door de artsen Weber en Everts opnieuw een statusvastgesteld. Het genezingsproces had doorgezet en de artsen vonden het aan tebevelen dat er nog een week, dus 5 sessies, aan vastgeknoopt werden. Deze laatste dagen zijn omgevlogen. Wanneer iknu terug kijk is alles vrij snel gegaan, dit kwam mede door de goede zorg vanhet gehele Da Vinci team. Allen ben ik daar zeer dankbaar voor.

Met vriendelijk groet,
Mei 2012 - Dhr. C.M. P Ell

 
Daar ik bijna 3 jaar naar het Academisch Ziekenhuis Nijmegen moest met een open been, hoorde ik van de Da Vinci Kliniek bij ons in Geldrop. Ik mocht daar eindelijk naar toe. De verzorging, verpleging en de artsen waren in één woord gezegd: Af!
Ik kon mijn verhaal goed kwijt, ze hebben een dikke tien verdiend, mijn been is na bijna drie jaar dicht. Ik zal het iedereen aanbevelen mijn dank aan iedereen van de Da Vinci Kliniek.
Apr 2012 - Mevr. E Geldrop
 
Met een enorme geïnfecteerde wond en na alle denkbare behandelingen in het ziekenhuis was de hyperbare zuurstofbehandeling voor mij de uitkomst. De uitstekende wondzorg in 
samenwerking met organisatie Zuzz en niet te vergeten de geweldig zorgzame en vriendelijke benadering door al het personeel hebben mij een blijvende warme indruk nagelaten. Da Vinci is voor mij het voorbeeld van uitstekende ziekenzorg.
Apr 2012 - Dhr. W.G. O Aarle-Rixtel
 
Ondanks het feit dat ik er iedere dag een flinke afstand voor heb moeten afleggen, heb ik de behandeling in de Da Vinci Kliniek als heel positief ervaren. In de tank, en er buiten bij de wondverzorging, is iedereen even vriendelijk en zorgzaam. Men leeft met je mee, op goede en slechte momenten, voor mij heel belangrijk.
Bedankt!
Mrt 2012 - Mevr. I. G. Munstergeleen 
 
Na twee jaar ziekenhuis in en uit, geen verbeteringen !
Sinds de behandelingen in de Da Vinci: Enorme genezing !!
DA VINCI : Met Alles Vriendelijk - Betrouwbaar en Vakkundig. 
 
Thuiszorg Zuzz (wondverpleging) in samenwerking met Da Vinci ie een gouden combinatie.
Mrt 2012 - Dhr. v. O. Eindhoven 
 
Eindelijk ook een hyperbare zuurstoftank, in Brabant-Geldrop.
Ze wilden rustig aan beginnen, maar al gauw waren er 3 en zelfs 4 duiken per dag.
Als je begint in de tank, voelt het als 'n warme deken om je heen, zo goed en lief zijn
alle 12 de personeelsleden voor je!
Heel belangrijk is ook de wondverzorging door vakkundig personeel.

Ik kan U de zuurstoftank, van harte aanbevelen!
Sept 2011 - Mevr. V-C Eindhoven